Antigeen Sneltest nu € 45,-

Coronatest voor reizigers

Gaat u op reis en heeft u een corona-vrij verklaring (NON-COVID verklaring) nodig, dan kunt u bij ons terecht voor een COVID-19 PCR-test.

Om de import van infecties met het coronavirus te voorkomen, stellen steeds meer landen eisen. Voor een aanzienlijk aantal reisbestemmingen is een Covid-19 PCR-test en een corona-vrij verklaring vereist. Deze corona-vrij verklaring (of NON-COVID certificate) is een bewijs dat u op een bepaalde datum getest bent en dat de uitslag negatief was (het SARS-COV2-virus is middels PCR-test niet aangetoond).

Deze corona-vrij verklaring mag vaak niet ouder zijn dan een aantal dagen. Het is dus van belang dat u uw afspraak op een nauwkeurig gepland tijdstip maakt. Kijk dus goed naar de voorwaarden van het land waar u naar toe reist.

Op de website van buitenlandse zaken kunt u het reisadvies per land bekijken.

Let op: de situatie verandert per dag. U bent zelf verantwoordelijk om de inreisbeperkingen voor het land van bestemming goed in de gaten te houden.

 

Disclaimer: Wij streven ernaar om de testuitslag na 36-48 uur beschikbaar te hebben. Wij zijn echter afhankelijk van de testcapaciteit van het laboratorium. In een uitzonderlijk geval kan het voorkomen dat de testcapaciteit door het aanbod van die dag wordt overgeschreden. In zo’n uitzonderlijk geval krijgen patienten met klachten en zorgmedewerkers die getest zijn voorrang. Bij een toenemende besmettingsgraad heeft dat tot gevolg dat Covid-19 PCR-testen voor vakantiegangers achteraan in de rij komen te staan. Het kan dus in een uitzonderlijk geval voorkomen dat de testuitslag langer op zich laat wachten. CoronaTest Zeeland kan niet aansprakelijk worden gesteld voor een te late testuitslag en bijbehorende gevolgen zoals bijvoorbeeld het niet doorgaan van een geboekte reis. Gemaakte kosten kunnen niet op CoronaTestZeeland worden verhaald.

Maak een afspraak Online boeken
Translate »