Tarieven

Voor particulieren
De kosten voor de gouden standaard SARS-COV2 PCR-test bedragen €149,95 per test, inclusief consultkosten. Een evt. coronavrij-verklaring (NON-COVID Certificaat) heeft een meerprijs van €10,-. U wordt gevraagd voorafgaand aan de test per PIN of contant te betalen.
Vanaf 4 januari 2021 bieden wij ook antigeen sneltesten aan. De kosten voor een antigeen sneltest bedragen €75,- per test, inclusief consultkosten.

Bedrijven
De kosten voor de gouden standaard SARS-COV2 PCR-test bedragen €149,95 per test, inclusief consultkosten. Indien een coronavrij-verklaring (NON-COVID Certificaat) gewenst is komt hier €10,- aan meerkosten bij.
Vanaf 4 januari 2021 bieden wij ook antigeen sneltesten aan voor personen met voor COVID-19 verdachte klachten. De kosten voor een antigeen sneltest bedragen €75,- per test, inclusief consultkosten. (Let op: de antigeen sneltesten zijn minder betrouwbaar dan de gouden standaard SARS-COV2 PCR-test!)

Testen op een alternatieve locatie is mogelijk. Er zullen dan wel voorrijkosten en visitekosten in rekening worden gebracht. Deze kosten zijn afhankelijk van afstand, duur en aantal te testen personen. Neem vrijblijvend contact met ons hierover op.

Translate »