Antigeen Sneltest nu € 45,-

Tarieven

Voor particulieren
De kosten voor de gouden standaard SARS-COV2 PCR-test bedragen €99,00 per test, inclusief coronavrij-verklaring (NON-COVID Certificaat). U wordt gevraagd voorafgaand aan de test per PIN of contant te betalen. Vanaf 1 juli 2021 bieden wij ook antigeen sneltesten aan. De kosten voor een antigeen sneltest bedragen €45,- per test, inclusief consultkosten en coronavrij-verklaring (NON-COVID-sneltest-certificaat).

Bedrijven
De kosten voor de gouden standaard SARS-COV2 PCR-test bedragen €99,00 per test, , inclusief coronavrij-verklaring (NON-COVID Certificaat).
Vanaf 1 juli 2021 bieden wij ook antigeen sneltesten aan. De kosten voor een antigeen sneltest bedragen €45,- per test, inclusief consultkosten (NON-COVID-sneltest-certificaat). (Let op: de antigeen sneltesten zijn minder betrouwbaar dan de gouden standaard SARS-COV2 PCR-test!)

Testen op een alternatieve locatie is mogelijk. Er zullen dan wel voorrijkosten en visitekosten in rekening worden gebracht. Deze kosten zijn afhankelijk van afstand, duur en aantal te testen personen. Neem vrijblijvend contact met ons hierover op: 06-22005853.

Translate »